Vi er 2 ansatte, Roy og Juan, og holder til i Drammen.

Begge har fagbrev som billakkerer med henholdsvis 38 og 8 års erfaring fra lakkbransjen. Vi holder oss oppdatert med kurs for og få med oss det siste innen bilskade/lakk fortløpende. Vi i Easy Repair AS jobber sammen med våre kunder for å finne det de trenger. Våre ansatte har med sin lange erfaring og innsikt for å fikse din bil etter dine egne behov. Vi ser gjerne på kreative løsninger, og er heller ikke redd for å bryte konvensjonell visdom for å finne de beste løsningene. 

Easy Repair AS er vi ikke bare en bedrift, vi er også entusiaster.Produktene vi tilbyr, er omhyggelig testet og bevist å yte under de tøffeste forholdene, samtidig som de opprettholder et best mulig utseende. 

Vårt mål er å tilby arbeid av kvalitet ved bruk av vår solide erfaring, den nyeste teknologien og de beste materialene. Vi setter pris på våre kunder og garanterer utmerket service.

Virksomheten er spesialisert på karosseriskader, lakkering og plastreparasjoner. Siden starten har firmaet utviklet seg i tråd med nye teknikker, materiell og teknisk utstyr, og kan vise til mange hundre lakkerings-oppdrag for bedrifts- og privatkunder. Majoriteten av lakkerings-oppdragene består av skadelakkeringer på de fleste bilmerker. 
Vi utfører alt fra fjerning av riper, rens av lakk, polering, voksing og coating. Vi utfører alt fra en enkel 1-stegs polering som tar lette vaskeriper og får glans tilbake i lakken til 2 og 3 stegs behandlinger for deg som virkelig ønsker så godt som ripefri bil.